diumenge, 30 de març del 2014

HC Ripoll, 3 - Lloret B, 3

Mal resultat pel Ripoll en un partit on qualsevol resultat hauria estat just. El Lloret va ser tenir més domini durant la primera part, i en canvi la segona va ser més del Ripoll.
Una badada general de la defensa local va afavorir que l'equip visitant s'avancés en el marcador (m.10). Les millors ocasions van ser per l'equip de la Selva, pero el Ripoll també va tenir les seves opcions. Per una banda va errar una falta directa, i per una altra Vergés va enviar una bola al pal de la porteria rival. A la represa el Lloret va aprofitar un altre desajustament defensiu per marcar el 0-2 (m.28). La reacció no es va fer esperar, i Comas en una jugada personal va marcar el primer gol ripollès (m.32). Mentre el Lloret jugava en inferioritat per blava al porter, Sabata també va ser exclós amb blava (m.33). La falta directa del Lloret la va aturar Moi (m.33). Un minut més tard Arxé va aprofitar una falta directa per marcar el 2 a 2 (m.34). Una nova falta directa visitant va ser aturada de nou porter Moi (m.36) que en la jugada següent va veure com assenyalaven de nou penal. El xut va anar a fora i seguidament Moi va aturar el segon xut, convertint-se, per aquesta i per altres aturades, en el millor home local. Sabata amb un xut de gairebé mig camp va transformar el 3 a 2 (m.41), i minuts més tard va enviar una nova bola al pal (m.44). Abans del final el Lloret va aprofitar aquest cop sí, una nova falta directa (m.46), per marcar l'empat a tres definitiu.
El filial del Lloret va ser un dels equips més forts que ha passat pel pavelló municipal. Al final del partit va tenir un bonic gest, en acomiadar al Ripoll, aplaudint-lo amb l'estic. L'ascens es complica encara més per l'equip de Dani Viñas, després d'aquesta tercera ensopegada consecutiva al pavelló municipal. Dels darrers quinze punts en joc l'equip només n'ha aconseguit dos. La setmana entrant es jugarà de nou el ser o no ser, davant del líder Olot, altre cop a casa.
HC Ripoll: Moi Adam, Vergés, Sabata (1), Ferrer, Joan Torrents, Arxé (1), Comas (1), Ivan Mora, Marín i Adrià Torrens.