diumenge, 12 de gener del 2014

CP Centelles, 3 - HC Ripoll, 4

L'HC Ripoll va arrencar els tres punts del pavelló d'Aiguafreda, en un partit que hauria pogut sentenciar al primer temps, però que va haver de suar fins al darrer segon. El primer temps va ser de domini ripollès. En només tres minuts (m.5, 6 i 7) Arxé, Vergés i Sabata van enviar la bola als pals de la porteria local. No van ser les úniques ocasions per un Ripoll que es mostrava superior, però que no va inaugurar el marcador fins que Sabata va marcar (m.13). Era un gol de justícia, però que va ser ràpidament contrarestat pels locals amb un xut ajustat al pal (m.14) aprofitant un minut de desconcert després dels primers canvis a la pista. Ferrer va retornar l'aventatge visitant amb un segon gol (m.17), resultat amb el qual es va arribar al descans.
El Centelles no tenia intenció de deixar-se tòrcer, i al segon temps va empatar ràpidament (m.28). El bon joc ripollès dels primers vint-i-cinc minuts va diluïr-se en aquest segon període, i el Centelles va tenir també les seves opcions per avançar-se en el marcador. La més clara va ser quan Moi va aturar una falta directa als locals (m.41). Faltaven només cinc minuts pel descans, quan Ivan Mora va caçar una bola dins de l'àrea local i va enviar-la dins de la xarxa. Poc després una falta directa transformada per Sabata va representar el quart gol ripolles (m.46). Semblava que la victòria no podia escapar-se però una bola perduda a mig camp, va donar opció al Centelles de marcar el 3 a 4 (m.49). Faltava només un minut i el Ripoll va disposar encara d'una nova falta directa, però aquesta vegada Sabata no va poder transformar-la. El Centelles va intentar-ho fins al darrer instant, tot i que afortunadament no va ser capaç d'empatar.
Resultat just, en un partit amb major pes específic dels jugadors que van sortir com a titulars, que converteix a l'equip en un candidat ferm a les primeres posicions de la taula.
HC Ripoll: Moi Adam, Sabata (2), Arxé, Ivan Mora (1), Vergés, Joan Torrents, Ferrer (1), Comas, Marín i Adria Torrens (ps).