dissabte, 21 de desembre del 2013

HC Ripoll, 5 - Cerdanyola B, 3

Tres setmanes després, l'HC Ripoll va tornar a jugar un partit d'hoquei. Amb el filial del Cerdanyola com a rival va imposar-se per 5 a 3 en un partit complicat fins al darrer minut. Al primer temps Ferrer va avançar a l'equip local, però el Cerdanyola va empatar. El mateix Ferrer en una jugada idèntica a la del primer gol, va fer el segon. Amb 2 a 1 es va arribar al descans.
A la represa l'equip vallesà va deixar clar que no tenia intenció de donar-se per vençut, i va empatar de nou (m.31). Mig minut més tard Marín va culminar una gran jugada que ell mateix havia iniciat fent una paret amb Comas, i va posar de nou per davant al Ripoll. Vergés (m.37) va aconseguir el quart pel Ripoll, però el Cerdanyola va reduïr de nou l'aventatge a un mínim 4 a 3, un minut després. No va ser fins que Sabata va fer el 5-3 definitiu que no es va poder respirar tranquil, amb un Cerdanyola molt lluitador que va continuar intentant-ho fins al final.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Ferrer (2), Sabata (1), Vergés (1), Ivan Mora, Joan Torrents, Marín (1), Comas, Arxé i Moi Adam (ps).