dissabte, 18 de gener del 2014

HC Ripoll, 6 - SHUM C, 2

Partit seriós del Ripoll, que va superar 6 a 2 al tercer equip del SHUM Maçanet. L'enfrontament va començar bé per l'equip local, que va veure com al minut 3 Sabata marcava l'1 a 0. La sortida de Comas a la pista va servir per generar nombroses ocasions, entre les quals dos xuts al pal (m.12 i 17) i el segon gol del mateix jugador osonenc (m.17). Amb aquest resultat l'equip es va relaxar i en només dos minuts l'equip selvetà va empatar a dos (m.18 i 20). A més va estevallar un xut al pal de la porteria d'Adrià Torrens (m.23). Abans del descans, a manca d'un sol segon, Comas va rematar una falta que ell mateix havia provocat, i va fer el 3 a 2, en una mostra dels rèdits que té lluitar fins al darrer moment.
Amb aquest resultat el Ripoll va tenir ocasió al segon temps d'ampliar l'aventatge encara més, després de dos minuts de superioritat per una exclosió visitant. Sabata no va poder transformar la falta directa corresponent, però minuts més tard (m.35) va marcar d'un fort xut de fora l'àrea. El Ripoll va refermar la victòria amb el 5-2 de Vergés (m.40) en un contraatac, i el 6-2 de Sabata, rematant una contra conduïda pel mateix Vergés (m.46).
HC Ripoll: Adrià Torrens, Sabata (3), Arxé, Ferrer, Ivan Mora, Comas (2), Joan Torrents, Vergés (1), Moi Adam (ps).