diumenge, 19 de gener del 2014

Sfèric de Terrassa, 4 - HC Ripoll, 2

Derrota inesperada de l'HC Ripoll a la pista d'un Sfèric de Terrassa que va aprofitar millor les seves opcions. Al segon minut de joc el Ripoll guanyava gràcies a un gol de Ferrer. L'equip de Dani Viñas va tenir moltes ocasions però en aquest partit va mostrar-se inoperant davant de la porteria rival. En canvi a l'Sfèric la sort li va somriure quan una bola que va rebotar en un estic visitant va acabar dins de la porteria de Moi Adam (m.10). A més una relliscada d'un jugador ripollès va ser aprofitada per posar-se per davant en el marcador. Amb 2 a 1 es va arribar al descans, després que el Ripoll a més, errés una falta directa.
Al segon temps Comas va fer de nou de revulsiu; seu va ser el 2 a 2. A partir d'aquell moment el Ripoll va recuperar el control del partit, però va ser incapaç de tornar-se a avançar. Tots dos equips van fallar la falta directa per acumulació, i els ripollesos també van errar un penal. L'Sfèric va estar més encertat en marcar una nova falta directa, a manca de només vint segons pel final. Amb cinc jugadors de camp en pista, el Ripoll no només no va empatar, sinó que va veure com l'equip egarenc feia el 4 a 2 definitiu.
HC Ripoll: Moi, Sabata, Arxé, Ferrer (1), Ivan Mora, Joan Torrents, Vergés, Comas (1), Marín i Adrià Torrens (ps).