dissabte, 30 de novembre del 2013

HC Ripoll, 6 - Mollet, 0

Àmplia victòria de l'HC Ripoll en un partit que no es va resoldre fins al segon temps. El primer va ser d'ocasions clares pels jugadors de Dani Viñas, amb diferents boles al pal, però amb un sol gol. El va aconseguir Vergés a mitjans d'aquest període. El Mollet també podria haver marcat, però Moi els va aturar el penal que van xutar.
El segon temps va començar amb el mateix tó. Ocasions pel Ripoll, però el porter del Mollet treia els xuts locals. Va ser Sabata qui va transformar un penal (m.34) que havíen comès sobre Ivan Mora. El mateix Ivan Mora va fer el tercer un minut més tard, després de robar la bola al mig del camp, conduïr el contraatac en solitari i batre al porter molletenc. També Mora va enviar una bola al pal, abans que Sabata transformés una falta directa, aconseguint el 4 a 0 (m.40). Ja amb el Mollet abatut, el Ripoll va rematar la golejada amb dos gols més. Ferrer (m.41) i Joan Torrents (m.42), van arrodonir un resultat que hagués estat més ampli si dos xuts de Carlon i Marín no haguéssin trobat els pals de la porteria visitant.
HC Ripoll: Moi Adam, Arxé, Sabata (2), Ferrer (1), Marín, Vergés (1), Joan Torrents (1), Ivan Mora (1), Carlon i Adrià Torrens (ps).