dissabte, 2 de novembre del 2013

HC Ripoll, 4 - Manlleu B, 3

Victòria de mèrit de l'HC Ripoll davant d'un filial del Manlleu que ha donat guerra fins al darrer segon. L'equip osonenc va estar millor al primer temps que al segon, però malgrat el seu bon joc el Ripoll va avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Ferrer. L'aventatge es va ampliar a manca de quatre minuts pel final, mitjançant un altre gol de Vergés. Al darrer minut d'aquest període un xut afortuntat del Manlleu va servir per reduïr l'aventatge a un mínim 2 a 1.
A la represa va arribar de seguida l'empat manlleuenc, gràcies al refús d'un penal que inicialment havia aturat Moi Adam (m.26). El Ripoll es va mostrar molt intens en tot moment, i dirigit per un notable Sabata va tornar-se a avançar per partida doble. Va ser el mateix Sabata qui va fer el 3 a 2 en jugada (m.31) i el quart després de transformar un penal (m.35). Un penal inexistent va donar l'opció al Manlleu de reduïr de nou l'aventatge al cap de dos minuts, però el xut no va anar a porta. L'equip osonenc ho va intentar sobretot amb xuts llunyans, tot i que Moi unes vegades o la defensa les altres, van aturar totes les boles. Només a manca de mig minut van aconseguir el 4 a 3 definitiu, després del qual Sabata va controlar la bola i va deixar que s'escolessin els segons fins al final.
Amb aquest resultat l'HC Ripoll es garanteix el segon lloc de la classificació en solitari després d'aquesta jornada.
HC Ripoll: Moi Adam, Joan Torrents, Sabata (2), Arxé, Ivan Mora, Vergés (1), Ferrer (1), Marín, Carlon i Adrià Torrens (ps).