dissabte, 23 de novembre del 2013

Roda, 3 - HC Ripoll, 4

Partit poc vistós però resolt amb victòria, a una pista que en les darreres temporades havia estat inexpugnable pel HC Ripoll. El primer temps no va ser bó, degut sobretot a les males condicions d'una pista que no deixava desplegar el joc a l'equip de Dani Viñas. L'equip local es va avançar al marcador, però un xut de Sabata que va tocar al pal i va acabar entrant, va suposar l'empat ripollès. Als darrers deu minuts d'aquest període el Ripoll va defensar en quadre, per les dificultats que tenia per patinar.
Al segon temps altre cop Sabata va avançar al Ripoll. El joc visitant va millorar, gràcies a un hoquei control bastant efectiu. Un penal per blava a Vergés va representarl l'empat a dos, després que Moi l'aturés però un jugador local rematés el rebot dins la porteria. Moi Adam va aturar una falta directa quan el Ripoll va cometre la desena falta. El Roda, que al primer temps va fer-ne sis, va acabar el partit amb només una falta més. Als darrers minuts l'emoció és va multiplicar exponencialment. Primer gràcies al 2 a 3 d'Ivan Mora a manca de menys de dos minuts pel final. Faltaven trenta segons quan l'equip local va aprofitar un desajustament en defensa per empatar de nou a tres. Seguidament el Ripoll va treure de centre, i el Roda va cometre una falta a poca distància de la seva àrea. La va aprofitar Arxé per marcar el 3 a 4 definitiu a manca de nome´s divuit segons.
Victòria molt important tenint en compte les dues derrotes consecutives a les pistes del Lloret B i l'Olot, que enganxen de nou al Ripoll en la lluita per les primeres posicions de la categoria.
HC Ripoll: Moi Adam, Arxé (1), Sabata (2), Vergés, Ivan Mora (1), Ferrer, Joan Torrents, Marín i Adrà Torrens (ps).