dilluns, 11 de febrer del 2013

Roda, 3 - HC Ripoll, 1

Després de les dues victòries consecutives a domicili, l’HC Ripoll va perdre el primer partit del 2013, en la seva visita al pavelló municipal de Roda de Ter. Inicialment l’equip de Dani Camprubí va dominar al seu rival, i va gaudir de nombroses ocasions per agafar un còmode aventatge, però va perdonar i va acabar-ho pagant amb la derrota.
Als primers segons de partit el Ripoll va aprofitar una falta assajada per transformar el seu primer i únic gol, amb rematada final de Comas. Durant els deu primers minuts les ocasions es van succeïr a l`àrea local, però les bones aturades del porter Màrius van impedir que la seva xarxa acollís cap més bola. En canvi el Roda si que va aprofitar una de les seves ocasions per batre a Baget. Abans del descans el Roda va marcar el segon gol.
Al segon temps va haver-hi un intercanvi de cops entre tots dos conjunts. Cap equip va ser capaç de transformar les dues faltes directes per barba que van poder xutar, però a manca de només dos minuts pel final i amb el Ripoll abocat a la recerca de l’empat, el Roda va aconseguir el seu tercer gol que rematava el partit. Camprubí no va saltar a la pista en aquest partit. L’arbitratge va ser dolent per tots dos conjunts, i segurament l’empat el resultat més just. Va haver-hi molta esportivitat entre tots dos equips, encara que l’expedició ripollesa va lamentar -i no és la primera ocasió- l’actitud de l’entrenador rodenc i algun membre del seu equip tècnic.
HC Ripoll: Baget, Ferrer, Arxé, Comas (1), Ivan Mora, Vergés, Marín, Joan Torrents, Camprubí i Adrià Torrens (ps).