dissabte, 16 de febrer del 2013

Sant Feliu B, 6 - HC Ripoll, 6

L'HC Ripoll va aconseguir el segon empat de la temporada a domicili, després del partit a la pista del Sant Feliu B. El joc va començar amb un Ripoll desubicat i tou en defensa, que va encaixar un parcial de 3 a 1 en els primers cinc minuts, amb l'equip local fent el que volia dins de l'àrea ripollesa. Joan Torrents va aprofitar una pèrdua de bola del Sant Feliu per encarar al porter i marcar el primer gol ripollès, però ràpidament el Sant Feliu va marcar el tercer. Després de l'entrada de Vergés i Camprubí a la pista, es va posar seny i el Ripoll va començar a controlar l'empenta dels joves jugadors vallesans, que de tota maner avan aconseguir un quart gol. Camprubí va marcar el 4-2 i més tard Arxé va fer el tercer amb un xut des de mig camp. Als darrers segons del primer temps el Sant Feliu va marcar el 5 a 3 amb que es van retirar tots dos equips al vestidor.
A la segona part el Ripoll va sortir molt més entonat. Amb un cinc format per Adrià Torrens, Ivan Mora, Camprubí, Vergés i Marín que va aguantar aquests vint-i-cinc minuts en pista, va aconseguir lligar defensivament als homes del Sant Feliu i capgirar el marcador. Marín en dues ocasions i Camprubí, van marcar els tres gols que van posar per davant al Ripoll. Amb el resultat en contra, l'equip santfeliuenc va llençar-se a l'atac, i el Ripoll no va saber aprofitar les nombroses ocasions que va disposar. A més l'arbitratge va estar notablement condicionat pels pocs aficionats locals que van veure el partit, perdonant en diverses accions clares de penal a l'equip de casa. A manca de dos minuts el Sant Feliu va marcar l'empat a sis, i encara va disposar d'una falta directa per intentar guanyar el partit, però afortunadament va enviar la bola a fora. Anteriorment tots dos equips havien desaprofitat el xut de penal que havien disposat.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Arxé (1), Ferrer, Joan Torrents (1), Comas, Vergés, Camprubí (2), Ivan Mora, Marín (2) i Baget (ps).