diumenge, 27 de gener del 2013

Caldes, 4 - HC Ripoll, 5

Important victòria a una de les pistes més incòmodes de primera catalana. L'HC Ripoll va jugar un partit molt bó, i va aconseguir doblegar a la segona part al filial del Caldes, reforçat per jugadors que actuen amb el primer equip. El partit no va ser gens fàcil, i durant bona part dels minuts l'equip local va anar per davant en el marcador. Va avançar-se al minut 5 i no va ser fins al 14 que Joan Torrents no va poder igualar. Abans del descans el Caldes hagués pogut avançar-se en un penal que va aturar Adrià Torrens, però el porter osonenc va aturar-lo en una de les moltes notables accions que va realitzar durant el partit. Quan faltava un minut per retirar-se al vestidor el Caldes va fer el 2 a 1.
Després de l'aturada Vergés va fer ràpidament l'empat a dos (m.27), tot i que els vallesans van avançar-se de nou (m.28). A més el Caldes va aconseguir per primer cop dos gols d'aventatge (m.32) i semblava que el partit es posava complicat. Però amb un sol minut Ferrer va aconseguir igualar de nou el partit amb dos gols consecutius (m.33). L'alegria ripollesa encara no era completa i va ser Vergés qui va marcar el 4 a 5 definitiu (m.36). Encara restava molt partit i el Ripoll va haver d'aguantar les envestides locals. La defensa ripollesa va saber resistir, i tot i que l'equip no va aprofitar dos minuts en superioritat, si que va sumar tres punts més, molt importants per destacar-se entre el grup d'equips que lluiten per evitar les places de descens.
L'equip va estrenar la nova equipació, amb un disseny que incorpora les quatre barres a la màniga. En aquesta ocasió Camprubí no va saltar a la pista.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Ferrer (2), Comas, Vergés (2), Arxé, Marín, Ivan Mora, Joan Torrents (1), Camprubí i Baget (ps).