diumenge, 7 d’octubre del 2012

Barberà, 5 - HC Ripoll, 5

Tercer empat de la temporada de l'HC Ripoll a la pista del Barberà, en un partit ple d'alternatives en el marcador. Al primer temps el Ripoll va gaudir fins a tres vegades d'una renda de dos gols d'aventatge, i tot i que al final l'empat deixa regust de poc tal i com es van desenvolupar els darrers minuts, la veritat és que també es podria haver perdut. Al primer temps el Ripoll va sortir entonat, i Ferrer primer (m.2) i Vergés més tard (m.7) van posar en aventatge al seu equip. De seguida el Barberà va reaccionar, fent l'1 a 2. Comas (m.13) tornava a ampliar l'aventatge ripollès, deixat de nou per l'equip local en renda mínima. Altre cop Comas (m.19) feia el 2 a 4, encara que al descans el resultat tornava a ser un ínfim 3-4.
A la represa el marcador es va mantenir fins als darrers deu minuts. El Barberà no només va aconseguir l'empat sinó que va posar-se per primera vegada per davant en el marcador. No va ser fins al m.48 que Vergés no va fer l'empat a cinc de falta directa. En els dos darrers minuts el Ripoll va jugar en superioritat de dos jugadors (per expulsió d'un jugador i de l'entrenador local), però es va obsessionar davant del porter del Barberà, sense poder sentenciar l'enfrontament.
El partit va estar marcat per la pressió d'un públic més actiu de l'habitual, que en tot cas no va condicionar l'arbitratge. Les expulsions locals del final del partit es van produïr després d'una tangana. El Ripoll segueix imbatut després de quatre jornades, si bé fins ara només ha aconseguit una sola victòria.
HC Ripoll: Baget, Arxé, Ivan Mora, Marín, Vergés (2), Ferrer (1), Comas (2) i Joan Torrents.