diumenge, 14 d’octubre del 2012

HC Ripoll, 9 - Congrés B, 4

Treballada victòria davant d'un Congrés B que es presentava al pavelló municipal com un dels tres conjunts imbatuts encara de la categoria, juntament amb el mateix Ripoll. El partit va tenir uns primers minuts molt animats, amb intercanvi de gols per totes dues bandes. Ferrer va obrir el marcador rematant un xut llunyà d'Arxé (m.6). Tot just a la següent jugada el Congrés va empatar. Un minut més tard un remat d'Arxé que va tocar en un defensa visitant va suposar el segon gol ripollès. Tanmateix altre cop a la següent acció un xut llunyà del Congrés desviat per un altre jugador barceloní va empatar de nou, aquesta vegada a dos. Ferrer (m.11) va fer el tercer pel Ripoll. Semblava que el Congrés faria l'empat sense temps de res, perquè va disposar d'un penal, però no el va saber transformar. En canvi a la següent contra, el mateix Ferrer (m.12) va fer el 4 a 2 resultat amb que es va arribar al descans. Abans, Vergés havia enviat una bola al pal de la porteria del Congrés, i Ivan Mora no va poder transformar un penal favorable al Ripoll.
Al segon temps el Ripoll va sortir flàccid al partit. Van ser els pitjors minuts de joc local, que el Congrés va aprofitar (m.30) per fer el 4-3. Després d'una jugada on la bola va tocar dues vegades els pals de la porteria d'Adrià Torrents, i d'una falta directa errada per Arxé, va arribar el 5 a 3, obra de Vergés a passada de Comas (m.37). Comas mateix va fer el 6-3 (m.38), però el Congrés va rebaixar l'aventatge local amb un gol de mig camp (m.39). En els següents minuts altre cop Comas va sentenciar l'enfrontament amb dos gols consecutius (m.40 i 43) al més pur estil Recio, venint des de darrera de la porteria i introduïnt la bola al costat del pal. Abans del final, i amb el partit ja sentenciat, Marín va fer el 9 a 4 definitiu (m.37), tot i que el Congrés encara va disposar d'una falta directa que tampoc va saber introduïr dins de la porteria ripollesa.
HC Ripoll: Adrià Torrents, Arxé (1), Vergés (1), Comas (3), Ferrer (3), Marín (1), Joan Torrents, Ivan Mora i Humbert.