dissabte, 29 de setembre del 2012

HC Ripoll, 5 - Sant Feliu B, 4

Primera victòria de la temporada en un partit que l'HC Ripoll va controlar durant molts minuts, però que en el darrer tram es va complicar. El gol inicial de Comas (1-0) va servir perquè el Ripoll gaudís de moltes ocasions en el primer temps. En una de les més clares Humbert va enviar la pilota al travesser. Vergés (m.19) va aconseguir el segon ripollès després d'una jugada de Marín que va endur-se uns quants jugadors rivals a pista pròpia, i va fer una passada habilitant a l'autor del gol per afusellar al porter visitant. Després d'aquest gol el Sant Feliu es va estirar i va tenir uns minuts de domini. Al descans s'hi va arribar però amb 2 a 0 a favor del Ripoll.
Al segon temps el Ripoll va gaudir de diverses ocasions per fer el tercer, però va ser el Sant Feliu qui va escurçar el desaventatge (m.32). Cinc minuts més tard Comas va fer un fort xut que desencallava l'atac local i servia per marcar el 3 a 1. Sense gairebé temps per assaborir-ho Vergés va rematar un xut de Joan Torrents per marcar el quart ripollès. El Sant Feliu va aprofitar la desena falta ripollesa per retallar distàncies (m.39), però seguidament Arxé també va marcar la seva opció de falta directa aconseguint el 5 a 2 (m.40). Amb aquest resultat el Sant Feliu va veure com el porter del Ripoll Adrià Torrents -que va fer un bon partit- aturava per un penal i el seu refús posterior. L'equip visitant va intensificar però el seu joc, fent-lo més directe i aconseguint reduïr en pocs segons el resultat fins a 5 a 4. Faltaven cinc minuts i l'àrbitre es va convertir en protagonista dels darrers minuts, després d'anular un gol de Vergés al m.48, pitar un penal a favor del Ripoll que Ivan Mora no va transformar, i un darrer minut on hi va haver una mica de tot. A manca de 4 segons Arxé va disposar d'una falta directa, però en no executar-la ràpidament li van pitar una falta tècnica. Mancaven dos segons i el Sant Feliu no va poder ni xutar a porta.
Abans de l'inici del partit el club va homenatjar a Josep Selva, que aquest any ha penjat les botes després de molts anys defensant la samarreta de l'HC Ripoll.
HC Ripoll: Adrià Torrents, Arxé (1), Comas (2), Ivan Mora, Vergés (2), Joan Torrents, Humbert, Marín i Ferrer.