diumenge, 21 d’octubre del 2012

Cornellà, 5 - HC Ripoll, 3

Primera derrota de la temporada i de tot l'any 2012, en el pitjor partit de la temporada de l'HC Ripoll. En tot cas l'equip de Dani Camprubí es va mostrar competitiu durant els cinquanta minuts de joc, i només a manca de dos minuts va encaixar el 5 a 3 definitiu. El mateix Camprubí ja havia advertit que es tractava d'un partit trampa, malgrat la condició de cuer del Cornellà.
I així ho va demostrar l'equip local, que al minut 12 va avançar-se en el marcador. Abans del descans Marc Comas va fer l'empat (m.23). En aquest primer temps Arxé va fallar un penal.
A la represa altre cop el Cornellà va marcar primer (m.26) i hagués pogut agafar avantatge de dos gols si Baget no hagués aturat un penal. Comas (m.33) va fer altre cop l'empat, i el mateix jugador (m.35) va posar per davant per primer cop al Ripoll. L'alegria va durar poc, perquè el Cornellà va capgirar el resultat en un sol minut (m.36 i 37). Amb el Ripoll abocat a l'atac Vergés va errar una falta directa, i Baget en va aturar una altra a favor del conjunt local. A manca de dos minuts el Cornellà va sentenciar.
El partit va estar marcat per un mal arbitratge que no va influenciar el resultat. L'equip ripollès va errar moltes passades, i no va estar mai al cent per cent en no saber-se adaptar a la pista de parquet. A més es va marcar un dels gols en pròpia porta.
HC Ripoll: Baget, Arxé, Ivan Mora, Comas (3), Marín, Vergés, Ferrer i Joan Torrents.