dissabte, 15 de setembre del 2012

HC Ripoll, 5 - Caldes B, 5

Empat en el primer partit de temporada, en un partit complicat davant d'un rival molt ben plantejat defensivament i que va saber aprofitar diverses errades defensives del Ripoll per vendre cara la seva pell. El Ripoll va començar el partit avançant-se en el marcador en una jugada amb Ferrer i Vergés com a protagonistes. L'empat del Caldes va ser efímer perquè Vergés va marcar de seguida el 2 a 1. Al descans però s'hi va arribar amb empat a dos, després d'un xut sense oposició dins l'àrea d'un jugador visitant.
A la represa el Caldes es va avançar per primer cop (m.30) i va ampliar el resultat amb el 2 a 4 (m.38). Joan Torrents va fer el seu primer gol amb la samarreta del Ripoll un minut més tard, però de nou el Caldes va replicar sense ni temps a celebrar-lo. El capità Ivan Mora d'un potent xut va reduïr de nou l'aventatge a un mínim 4 a 5 (m.41). Amb aquesta derrota mínima el Ripoll va prèmer l'accelerador i altre cop Joan Torrents va aconseguir l'empat després d'una centrada de Ferrer a dins de l'àrea. Els darrers minuts van ser més de control que de buscar la victòria, per part de tots dos equips, que finalment es van repartir un punt cada un.
Al Ripoll van debutar el partit oficial el porter Adrià Torrents -que va jugar el primer temps- Joan Torrents i Marc Comas. Joan Baget va tornar a vestir la samarreta ripollesa després d'una dècada llarga sense fer-ho.
HC Ripoll: Adrià Torrents, Vergés (2), Ivan Mora (1), Joan Torrents (2), Ferrer, Comas, Humbert i Baget (ps).