dissabte, 22 de setembre del 2012

HC Ripoll, 3 - CP Roda, 3

Segon empat consecutiu d'un HC Ripoll poc incisiu en atac. El partit va ser molt igualat en el primer temps. El Roda va errar una falta directa i en canvi Arxé va aprofitar-ne una a favor del Ripoll per avançar al seu equip en el marcador (m.22). Amb 1 a 0 es va arribar al descans.
A la represa el mateix Arxé va aprofitar una segona falta directa per fer el 2 a 0 (m.30). Dos minuts més tard Natan va fer el 2 a 1 també de falta directa. El mateix Natan va fer l'empat a dos (m.34). Amb aquest resultat es va tornar a igualar el partit, i Comas pel Ripoll i Natan pel Roda van estaballar la bola al pal de les porteries contràries. Vergés va aprofitar per recollir una pilota dins de l'àrea per introduïr-la dins de la porteria visitant (m.42). El Roda però encara va disposar d'una falta directa, que va suposar l'empat a tres definitiu. El partit va acabar amb el Roda adormint el joc i l'àrbitre contemporitzant.
HC Ripoll: Baget, Ivan Mora, Arxé (2), Vergés (1), Humbert, Joan Torrents, Ferrer i Comas.