diumenge, 28 de maig del 2017

Caldes B, 4 - HC Ripoll, 7

Després de la decissió de la Fecapa de treure quatre punts al HC Ripoll per suposada alineació indeguda en el partit contra el Folgueroles, semblava que el partit contra el Caldes B podia ser intrascendent per l'equip. Res més lluny de la realitat. L'equip de Dani Viñas se'l va prendre com una final.
Al minut 4 Font ja va marcar en una contra dirigida per Jeremi Rodríguez. El Caldes va empatar al 12 però tres minuts més tard Sabata feia l'1 a 2 en un potent xut lateral. Quan ja semblava que el primer temps s'acabaria així, el Caldes va fer l'empat a 2 a manca de sis segons per la mitja part.
Ja al segon temps el Caldes va sortir endollat. Va enviar una bola al pal, i seguidament va fer el 3 a 2. El Ripoll no es va arrugar, i Vergés va enviar també una bola al pal, abans que Castellà empatés a 3 (m.35). Als darrers deu minuts va arribar la sentència visitant. Dos contraatacs de manual van ser renatats per Xixoo a la xarxa en només dos minuts. El 3 a 5 va incrementar-se am bun gol més aquesta vegada amb una jugada de Xixoo rematada per Jeremi després d'haver marejat el porter (m.45). Seguidament el Caldes va reduir el desavantatge amb un xut des de la pròpia pista. El 4 a 7 també el va marcar Xixoo de falta directa, després que un jugador vallesà rebés una blava i una vermella en la mateixa jugada, deixant per moment al seu equip amb dos homes menys sobre la pista. Els dos darrers minuts van ser de control de bola per part d'un Ripoll que s'ha guanyat al camp el dret de continuar un any més a primera nacional catalana. Caldrà veure fins on cal arribar per confirmar-ho.
Visca el hoquei patins.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Sabata (1), Jeremi Rodríguez (1), Vergés, Roger Font (1), Ivan Mora, Xixoo (3), Gerard Castellà (1) i Joan Vergés (ps).