dilluns, 5 de juny del 2017

L'HC Ripoll B es queda a les portes de 1ª catalana

Aquest cap de setmana l'HC Ripoll B ha disputat l'eliminatòria de promoció a 1ª catalana contra el filial del Vendrell. L'equip del Baix Penedès era un dels més forts de la segona catalana, i ho va demostrar en tots dos partits, amb un hoquei superior al nostre, gràcies a l'aportació de jugadors júniors i juvenils amb experiència als campionats de Catalunya i de l'estat. Malgrat aquest hàndicap l'equip de Miquel Recio va plantar cara fins on va ser possible.
En el partit jugat dissabte a Ripoll, el Vendrell va deixar clara la seva superioritat amb un concloent 1 a 9 que sentenciava l'eliminatòria. El Ripoll B va perdre a David, lesionat als primers minuts de partit, circumstància que va condicionar el joc.
Per la tornada de diumenge al Vendrell l'equip va plantejar un cara a cara amb els locals. Tot i sortir novament golejats per 9 a 2, els set penals en contra i les 26 faltes, amb quatre blaves incloses, van pesar com una llosa per un Ripoll que a més va tenir de nou a un contrincant de molt nivell al davant.
Els porters Sañas i Medrano, a més d'Óscar, Borja, Enric, Roc, Escandell, Dídac, Vidal i David, van participar en aquesta eliminatòria. L'any que ve a tornar-hi i amb més ganes si això és possible. Endavant equip.