diumenge, 21 de maig del 2017

HC Ripoll, 5 - Capellades, 4

L'HC Ripoll està a la primera nacional catalana per patir. En el partit contra el Capellades, malgrat ser superior durant bona part dels minuts, no va poder celebrar la victòria fins al final dels 50 minuts.
Els visitants es van avançar poc després de començar el partit, i tot i que el Ripoll va jugar millor i va poder empatar amb gol de Font en una ràpida rematada davant del porter (m.10), al descans s'hi va arribar amb empat a un. El Capellades també havia tingut bones ocasions, com un xut al pal (m.11) o una falta directa que va aturar Pau Franquesa.
A la represa dos gols de Sabata, la primera en una individualitat i la segona culminant una contra amb Escandell, van posar en avantatge als locals en tres minuts. Més tard el mateix Escandell va fer el 4 a 1 en una recuperació en atac (m.38). Mentrestant Xixoo va enviar dues boles als pals de la porteria visitant, i el Ripoll hauria pogut sentenciar en diverses jugades. Alhora Pau Franquesa va fer diverses aturades de mèrit. El bon joc local no va tenir la recompensa de més gols, i en canvi en poc més d'un minut el Capellades en va fer tres. Un en la segona jugada d'un penal justet, l'altre en un xut llunyà desviat davant Pau, i el tercer en un contraatac. El públic i la banqueta local va considerar que algunes decisions arbitrals van contribuir a aquesta remuntada. El gol de la victòria ripollesa es va produir a manca d'un minut, en una jugada d'atac que després del refús de la defensa, va ser culminada per Vergés.
Abans d'iniciar-se el partit va haver-hi un minut de silenci per la tràgica mort d'una menor, divendres a la piscina municipal de Ripoll.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Roger Font (1), Sabata (2), A.Vergés (1), Xixoo, Escandell (1), Gerard Castellà, Jeremi Rodríguez, J.Vergés.