divendres, 17 d’abril del 2015

Barberà, 5 - HC Ripoll, 5

Empat a cinc gols a Barberà del Vallès davant d'un rival molt motivat i que va exigir al màxim a l'equip de Dani Viñas. El joc ripollès va ser més anàrquic de l'habitual, però va servir per sumar un punt en una pista de parquet a la qual l'equip no està habituat.
El conjunt visitant va portar sempre la iniciativa. Al primer temps va avançar-se en el marcador. Tot i que l'equip local va aconseguir l'1 a 1, va ser de nou el Ripoll qui va fer dos gols més. Aquest avantatge es va esvaïr després de dos gols més dels vallesans. Amb el resultat igualat a 3 es va arribar al descans.
Sortint del vestidor van ser de nou els jugadors ripollesos els que van marcar dos gols consecutius. El 3 a 5 va tornar a ser eixugat pels locals. Amb 4 a 5 es va arribar als darrers minuts d'enfrontament. Dues accions arbitrals van ser molt protestades pel Ripoll. La primera va ser la falta directa a favor que no va deixar executar perquè algun jugador visitant s'havia avançat a l'hora de sortir a reforçar l'atac. La segona un penal en contra que van reclamar que havia estat fora de l'àrea, i que va suposar finalment l'empat a cinc pels locals (m.48). A més la sort no es va aliar aquesta vegada amb un Ripoll que va fer-se dos gols en pròpia porta.
L'empat acosta en tot cas al Ripoll als seus dos objectius immediats. Per una banda un ascens que ara està a només quatre punts, i un liderat final que es troba a sis.
HC Ripoll: Moi Adam, Ferrer (1), Sabata (1), Arxé, Ivan Mora (1), Jeremi Rodríguez, Vergés (2), Carlon, Zaragoza i Jordi Viñas (ps).