dijous, 13 de novembre del 2014

Sentmenat, 3 - HC Ripoll, 3

Partit poc vistós de Sentmenat i HC Ripoll, que va acabar amb repartiment de punts, malgrat que l'equip de Dani Viñas es va avançar fins a tres vegades en el marcador. El primer temps va acabar sense gols, tot i algunes aïllades ocasions que van ser salvades pels respectius porters.
El segon temps va ser molt més mogut. L'equip local va enviar un obús a la creueta de la porteria de Moi Adam, però l'HC Ripoll va ser el primer d'avançar-se gràcies a un bon gol d'Ivan Mora (m.29). El primer empat local va ser immediat, al cap de pocs segons. El Ripoll va disposar de dues faltes directes per tornar-se a avançar, però Sabata (m.34) va enviar la bola a fora i Vergés (m.38) va veure com el porter local li aturava el seu xut. En canvi Zaragoza va encertar la xarxa local fent l'1 a 2 (m.39). Altre cop en la següent jugada el Sentmenat va marcar un golàs al qual Moi no va poder respondre. En una jugada per banda dreta, Sabata va treure's l'espina de la falta directa errada, marcant un golàs per l'esquadra de la porteria vallesana (m.41). El temps demanat per Dani Viñas va abortar la reacció immediata de l'equip que entrena Gabi Cairo, que va disposar però d'una falta directa que el porter ripollès va aturar. Els darrers minuts van ser de contres pel Ripoll i un Sentmanat que va buscar amb ganes l'empat. Va aconseguir-lo a un minut pel final, gràcies a un afortunat rebot que va acabar dins de la porteria visitant.
Amb aquest empat el Ripoll se sitúa com a líder en solitari de la classificació, un sol punt per sobre del Folgueroles.
HC Ripoll: Moi Adam, Ivan Mora (1), Vergés, Sabata (1), Jeremi Rodríguez, Ferrer, Arxé, Zaragoza (1) i Jordi Viñas (ps).