diumenge, 23 de novembre del 2014

Cassanenc, 3 - HC Ripoll, 3

L'HC Ripoll ha mantingut la imbatibilitat però ha perdut el liderat a la pista d'un dels equips sorpresa de la categoria. Tot i jugar una bona segona part no va ser suficient per portar els tres punts cap a Ripoll.
El partit va començar amb un gol en contra, després que el Cassanenc provés un xut de mitja pista. La bola va aturar-la Moi Adam però el rebot va ser pels jugadors locals que van marcar l'1 a 0 (m.5). Encara a la primera part Jeremi Rodríguez va fer l'empat. El Ripoll podria haver marxat al vestidor amb aventatge, però Ferrer va enviar una bola al pal i no es va transformar un penal a favor.
Al segon temps va haver-hi major intensitat pel que fa a l'ús del xiulet. Vergés va marcar l'1 a 2 amb un xut que el porter local no va saber aturar. La primera blava per exclosió d'Arxé no va ser aprofitada pel Cassanenc per empatar. El Ripoll es va quedar amb tres jugadors, però a la següent jugada l'equip local també va veure una blava, i el Ripoll tampoc va aprofitar la directa per marcar. A més es va quedar amb dos jugadors de camp per blava a Jeremi. El Cassanenc va empatar gràcies a la falta directa correponent. La poca punteria en les faltes directes va continuar pel Ripoll. Després de fallar-ne una altra per deu faltes locals, Jeremi va aconseguir el tercer gol ripollès en jugada. A quatre minuts pel final el Cassanenc sí que va aprofitar la desena falta visitant per marcar l'empat a tres. A partir d'aleshores el Ripoll va tenir ocasions per tornar a marcar, però també va tenir sort de no rebre cap gol. A cinquanta segons pel final una blava a Sabata va tornar a deixar el Ripoll en inferioritat. Tot i que l'equip de Dani Viñas va tenir una nova ocasió per marcar, el Cassanenc va aprofitar que tenia un jugador més a la pista per intentar batre a Moi Adam. El porter ripollès va reaccionar bé i afortunadament la va treure.
HC Ripoll: Moi Adam, Arxé, Sabata, Jeremi (2), Vergés (1), Ivan Mora, Ferrer, Zaragoza, Bernat i Jordi Viñas (ps).