diumenge, 16 de novembre del 2014

Centelles, 3 - HC Ripoll, 4

Una victòria al darrer minut ha servit a l'HC Ripoll com a bàlsam després de l'empat que va aconseguir el Sentmenat en circumstàncies similars el dijous passat. El partit va començar amb domini ripollès, fruit del qual va arribar el primer gol de Sabata (m.5) malgrat que jugava mig engripat. L'equip osonenc va oferir molta resistència, sobretot al primer temps. Aprofitant dues errades visitants el Centelles va empatar primer i fer el 2 a 1 més tard, en jugades de dos contra u davant del porter Moi Adam. Abans del descans encara haurien pogut aixemplar l'aventatge amb un penal que el mateix porter ripollès va poder aturar.
El joc de l'equip de Dani Viñas va millorar a la represa. Jeremi va ser l'autor del 2-2 (m.30), i més tard Carlon va posar per davant de nou al Ripoll. Tot i que el Centelles havia acumulat nou faltes, l'àrbitre no va pitar-los la desena en tot el darrer tram d'enfrontament. A tres minuts pel final una nova errada ripollesa en defensa va ser aprofitada per marcar l'empat a tres. Semblava que es repetiria la història de Sentmenat, però al darrer minut i amb el Centelles totalment aculat, Jeremi va marcar el 3 a 4 que seria definitiu. Abans del final Moi Adam encara va haver de salvar amb l'espatlla una rematada franca de l'equip local, que afortunadament no va trobar la xarxa.
HC Ripoll: Moi Adam, Sabata (1), Arxé, Ivan Mora, Vergés, Jeremi (2), Ferrer, Carlon (1) i Jordi Viñas (ps).