dissabte, 28 de setembre del 2013

HC Ripoll, 1 - CP Taradell B, 0

Partit de major control defensiu que brillant en atac d'un HC Ripoll que va aconseguir la seva primera victòria al campionat. El primer temps va ser de gran igualtat, amb una ocasió de Joan Torrents al darrer tram de període com a moment més destacat. Al final dels primers vint-i-cinc minuts, empat a zero al marcador.
A la represa va semblar que s'animava el joc. Dues ocasions de Vergés, i un penal on Arxé va xutar fora dels tres pals però va aprofitar el refús per enviar la bola al pal, feien pressagiar que el marcador es mouria aviat. El mateix Vergés va errar dues faltes directes consecutives, la primera de les quals va picar al travesser de la porteria rival. L'únic gol del partit va arribar (m.36) gràcies a un xut de fora l'àrea de Joan Torrents des de la banda esquerra de l'atac ripollès. El darrer tram de partit va ser de nou igualat, amb tots dos equips pendents de no fer una darerra falta que hagués suposat el llençament directe. Aquesta va arribar al darrer segon, després d'una innecessària acció que ningú va protestar. El xut del jugador del Taradell va ser aturat per Moi Adam, i finalment la victòria es va quedar a casa.
El partit va suposar el retrobament de l'afició local amb l'entrenador Pep Rifà, i amb els jugadors Dani Alonso, i el porter Carmona. Aquest darrer va fer un partidàs aturant totes les arribades ripolleses, exceptuant el gol.
HC Ripoll: Moi Adam, Arxé, Vergés, Ferrer, Joan Torrents (1), Comas, Ivan Mora, Sabata, Marín i Adrià Torrens (ps).