dissabte, 21 de setembre del 2013

GEiEG B, 4 - HC Ripoll, 1

La pista del GEiEG és probablement una de les més complicades de la categoria, sobretot quan el filial gironí pugui disposar d'homes del primer equip. Aquest va ser el cas de l'enfrontament d'aquest divendres, en el qual tot i fer un bon partit, l'HC Ripoll va caure derrotat per 4 a 1.
El primer temps va ser de gran igualtat, tot i que el GEiEG va avançar-se en el marcador. Al descans el resultat era d'1 a 0. Quan es va reprendre el partit Vergés va aconseguir l'empat. Aquest resultat es va mantenir fins que l'àrbitre va veure penal en una jugada com a mínim dubtosa, i els gironins van tornar a avançar-se. Una falta directa pel Ripoll hauria pogut suposar de nou l'empat a deu minuts pel final, però la bola va anar al pal. A partir d'aleshores dues o tres decisions arbitrals van decantar l'enfrontament per l'equip local, deixant als homes de Dani Viñas amb només dos homes de pista. Gràcies a la superioritat el GEiEG B va decidir el partit amb dos gols més.
Tot i que el GEiEG va arribar més a porta que el Ripoll, el tècnic ripollès valorava positivament el partit, sobretot a nivell defensiu, i destacava que només un dels gols que va encaixar el seu equip va ser en igualtat. El porter campdevanolenc Moi Adam va ser titular, tot i que Viñas té previst compaginar sota els pals tan a ell com a Adrià Torrens.
HC Ripoll: Moi Adam, Sabata, Arxé, Ferrer, Ivan Mora, Joan Torrents, Comas, Vergés, Marín i Adrià Torrens (ps).