divendres, 4 d’octubre del 2013

HC Ripoll, 9 - Bigues i Riells, 3

La manca de gols de la darrera jornada es va veure compensada amb la pluja que n'hi va haver divendres al vespre davant del Bigues i Riells. El primer temps va ser de presa de contacte, si bé va començar amb un joc viu i ocasions per totes dues bandes. L'entrada de Comas a mitjans d'aquest període va revolucionar el partit, amb un xut al pal als cinc segons de trepitjar la pista. Ell mateix va ser l'autor del xut que Ivan Mora va rematar a dins de la porteria visitant, marcant l'1 a 0 (m.14). Un pal altre cop d'Ivan Mora, va ser el pròleg pel gol de l'empat del Bigues i Rells, aconseguit per Vegas al m.20. Moi Adam, que tornava a ser titular, no va poder-hi fer res, tot i que anteriorment havia estat decisiu en un parell d'aturades de mèrit. Abans del descans el Ripoll va tornar a posar-se en aventatge. Primer gràcies a un gol de Sabata que en una contra va xutar, li va aturar el porter del Bigues, però ell mateix va recollir el refús i la va entrar dins la porta (m.23). Un minut després Comas va robar una bola al mig del camp i en la contra va fer el 3 a 1 amb que es va arribar al descans.
Abans de la represa jugadors i públic van fer un minut de silenci en memòria de Ramon Orriols, president del CF Ripoll durant molts anys, que ens va deixar aquesta setmana. El Ripoll va encarrilar ben aviat la victòria. Arxé va fer el quart (m.32) en una altra contra, a passada de Vergés i rematant a plaer. Una falta directa assenyalada per una falta a Joan Torrents no la va poder aprofitar seguidament Ferrer. Vergés en canvi va marcar el cinquè tocant un xut llunyà d'Arxé (m.35). Amb el partit gairebé decidit, Joan Torrents va fer el sisè (m.36) i Comas el setè (m.36:30) aprofitant un refús del porter visitant. Una petita fase de relaxament va servir perquè el Bigues marqués dos gols consecutius (m.37 i 38) deixant el marcador en 7 a 3. No va ser però definitiu, perquè després que Comas errés un xut de penal, aquest mateix jugador va fer el 8-3 (m.45) i Marín va rematar una passada d'Ivan Mora (m.49) deixant el definitiu 9 a 3 com a resultat final.
HC Ripoll: Moi, Ivan Mora(1), Sabata (1), Arxé (1), Vergés (1), Comas (3), Marín (1), Joan Torrents (1), Ferrer i Adrià Torrens (ps).