dimarts, 8 de gener del 2013

Dani Camprubí serà jugador-entrenador a la segona volta

L'entrenador de l'HC Ripoll Dani Camprubí, actuarà també com a jugador durant la segona volta de competició. Camprubí ja va fer aquest paper durant la darrera campanya, quan l'equip va assolir l'ascens a primera catalana, tot i que limitava les seves aparicions als moments on realment era necessari. Enguany l'equip va començar amb bones sensacions la lliga, però darrerament ha patit un sotrac, amb set derrotes en els darrers vuit partits.
Camprubí va sortir de la pedrera de l'HC Ripoll, d'on va ser incorporat al CP Voltregà. En l'equip osonenc va arribar a la divisió d'honor. El seu bon nivell no va passar desapercebut pel CP Vic, que el va incorporar. Allà va tenir els seus millors anys com a jugador d'hoquei, arribant a la internacionalitat i a jugar diverses edicions de la lliga europea. Posteriorment va tornar al Voltregà i va jugar també una temporada a Vilafranca i una altra a Cerdanyola.
Fa quatre anys va penjar l'estic i va tornar al Ripoll, per entrenar a un aleví que va convertir en campió provincial. Fa tres temporades va fer-se càrrec del sènior. El primer any va patir el descens a segona catalana, i el segon va fer pujar l'equip altre cop a primera. Ara s'incorpora de nou també com a jugador, després de la negativa de diferents homes d'incorporar-se en el mercat d'hivern. Camprubí aportarà ofici a l'equip. Aquest dissabte podria debutar davant del Cassanenc, en un partit crucial pel futur immediat del Ripoll. Possiblement en aquest enfrontament no podrà comptar amb Jordi Arxé, mentre que el capità Ivan Mora és dubte per un cop al genoll.