dissabte, 3 de novembre del 2012

Sant Celoni, 4 - HC Ripoll, 5

L'HC Ripoll es va retrobar amb la victòria -la primera a domicili de la temporada- a la pista del Sant Celoni. El primer temps va ser molt igualat, amb un Ripoll que sempre va anar un pas per davant en el marcador. Comas va inaugurar-lo (m.6) però l'equip local va saber refer-se i va empatar (m.11). Un xut d'Arxé va suposar l'1 a 2 (m.20) i de nou el Sant Celoni va saber reaccionar i mig minut més tard va fer l'empat a 2. Amb aquest resultat va arribar-se a al descans.
Al segon temps el Ripoll va mostrar-se disposat a encarrilar una victòria imprescindible per no veure's abocat als dubtes d'anteriors temporades. Ferrer va avançar de nou a l'equip (m.35) i seguidament Vergés (m.37) feia el 2 a 4. Joan Torrents (m.44) semblava tancar definitivament la victòria, però el Sant Celoni va aconseguir dos gols més (m.46 i m.48 de falta directa) que van fer suar els tres punts fins al darrer segon. Amb el 2 a 5 el Ripoll va gaudir de nombroses ocasions per ampliar encara més el resultat, però va errar algunes ocasions claríssimes.
L'equip, que no va poder comptar amb el concurs de Sergi Marín, va errar un penal al primer temps i una falta directa al segon. Baget va aturar una falta directa a la segona part, però no va poder evitar el quart gol local també des del punt de falta directa. El partit va ser net, i amb un arbitratge marcadament casolà.
HC Ripoll: Baget, Arxé (1), Ferrer (1), Comas (1), Joan Torrents (1), Ivan Mora i Vergés (1).