dissabte, 17 de novembre del 2012

Girona, 7 - HC Ripoll, 2

Bon partit però resultat nefast de l'HC Ripoll a la pista del líder de la categoria. L'expedició ripollesa va tornar molt indignada amb l'actuació arbitral i l'actitud d'algun jugador local. Al primer temps els ripollesos van errar diferents ocasions clares, enviant dues boles al pal de la poreria gironina, però en canvi van encaixar tres gols en les ocasions que va tenir el rival (m.8, 10 i 25).
A la represa va seguir la mateixa tònica. Van caure dos gols més locals (m. 35 i 38). Un bonic xut de Comas va suposar el 5 a 1 (m.38), però el Girona va marcar de nou (m.40). Torrents va fer el segon gol ripollés (m.43), tot i que els locals encara van rematar el partit amb un nou gol al darrer minut que suposava el 7 a 2 definitiu. L'àrbitre va deixar dos cops en inferioritat al Ripoll, amb una blava a Adrià Torrens i vermella al tècnic Dani Camprubí, però el Girona no va aprofitar els quatre minuts en superioirtat. A més el Girona va disposar de dos penals a favor. El Ripoll suma ja quatre derrotes per només tres victòries i tres empats.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Arxé, Comas (1), Vergés, Joan Torrents (1), Ferrer i Marín.