dissabte, 24 de novembre del 2012

HC Ripoll, 4 - GEiEG B, 5

Dejà vu. Aquesta és la sensació entre l'equip i públic ripollès després del llastimós arbitratge que es va veure davant del GEiEG B. Però si fa dues temporades l'equip va acabar descentradíssim per uns arbitratges que van venjar-se de la resolució del Tribunal Superior de l'Esport (quan va acabar donant la raó al club i així va poder mantenir la categoria a primera catalana) enguany es desconeix quina és la causa que en les darreres jornades haguem patit uns concerts de xiulet amb l'HC Ripoll com a damnificat recorrent. Potser que no és un desplaçament geogràficament còmode? Que no caiem bé als estaments oficials? Sigui com sigui tercera derrota consecutiva de l'equip al pavelló ripollès, aquesta vegada davant d'un filial del GEiEG que es va aprofitar de l'avinentesa -i dels nervis suplementaris del Ripoll als minuts finals- per endur-se els tres punts.
Al primer temps l'equip local va començar amb bon joc i encert. Vergés va marcar el primer i Comas el segon gol. Una falta directa a mitjans d'aquest temps (perquè ja havia xiulat deu faltes contra el Ripoll) va suposar el 2-1. Abans del descans Torrents va aprofitar un penal a favor mentre que el GEiEG va errar-ne un altre.
A la represa van jugar-se uns primers minuts sense gols, però amb intensitat per part de tots dos equips. El 3 a 2 (m.37) va arribar amb un xut encertat, i després de fallar una nova falta directa i d'enviar una bola al pal de la porteria de Baget, el GEiEG va aconseguir l'empat a tres, en un penal (m.41). Aleshores la tendiciositat arbitral ja havia descentrat no només als aficionats locals, sinó també a un equip que va cometre algunes errades defensives inusuals, afavorint la victòria visitant. El 3 a 4 (m.46) va aconseguir-lo l'equip gironí després de recuperar una bola innocentment perduda en defensa. Vergés va restablir la igualada en una falta directa inicialment refusada pel porter gironí, però rematada al fons de la xarxa visitant. El cinquè i definitiu gol del GEiEG va ser en una altra pèrdua de bola, quan el Ripoll estava abocat a la recerca d'una victòria que es resisteix en les últimes jornades.
HC Ripoll: Baget, Ferrer, Vergés (2), Comas (1), Arxé, Joan Torrents (1), Ivan Mora i Marín.