dissabte, 14 de gener del 2012

HC Ripoll, 7 - SHUM C, 2

Després de la derrota a la pista del GEiEG D, l'HC Ripoll s'ha refet bé amb una golejada davant del quart classificat, el SHUM C. El primer temps ha estat de bon joc local. Vergés avançava al Ripoll al minut 2, i malgrat que el SHUM ha empatat cinc minuts més tard, ràpidament Arxé ha tornat a donar aventatge al conjunt local. A mitjans d'aquest temps (m.16) el mateix Arxé i Marín han aconseguit dos gols consecutius, que posàven la victòria de cara. Abans del descans Ferrer ha errat una falta directa, i Marín ha enviat una pilota al travesser.
A la represa Carmona ha aturat un penal a favor del SHUM i Vergés ha marcat de seguida el 5 a 1 (m.27). El joc d'aquest temps ha estat més gris que el de la primera part. Fins als deu darrers minuts no ha arribat el 6 a 1 de Camprubí (m.41), el segon gol del SHUM (m.46) i el definitiu 7 a 2 de Ferrer en una contra amb Arxé.
HC Ripoll: Carmona, Camprubí (1), Arxé (2), Vergés (2), Marín (1), Ferrer (1), Ivan Mora i Selva.