diumenge, 18 de desembre del 2011

GEiEG D, 7 - HC Ripoll, 4

Primera derrota de la temporada en el darrer partit de l'any, d'un HC Ripoll que malgrat tot seguirà líder de la categoria durant les festes d'hivern. El Ripoll va sortir endollat al partit, i a mitjans del primer temps ja guanyava 0 a 2, gràcies a dues dianes de Vergés. L'equip local però es va mostrar sòlid, i va saber aprofitar millor les situacions en superioritat, per capgirar el resultat abans del descans, al qual s'hi va arribar amb 3 a 2. Al primer minut de la represa Selva va fer l'empat a tres, però de nou el GEiEG D va avançar-se amb dos gols més. Vergés va fer el 5 a 4, però no va ser suficient per derrotar a un equip gironí on van actuar diversos homes habituals del nacional catalana. Amb el marcador en contra el Ripoll es va mostrar més inestable que en qualsevol altre enfrontament d'aquesta temporada.
HC Ripoll: Carmona, Vergés (3), Selva (1), Arxé, Ivan Mora, Ferrer, Marín, Humbert i Camprubí.