diumenge, 22 de gener del 2012

Cassanenc B, 2 - HC Ripoll, 4

Important victòria a la pista del tercer classificat i pressumpte màxim rival per lluitar per l'ascens a primera catalana. El partit ha estat molt competit, amb dos equips que han buscat la victòria i on els dos porters han estat els jugadors més destacats. El Ripoll va avançar-se amb un gol de Marín (m.18) que va ser ràpidament neutralitzat per la rèplica local (m.20). Abans del descans però Vergés va tornar a avançar al conjunt entrenat per Dani Camprubí (m.22). A la represa Marín va fer l'1 a 3 que donava un major marge de tranquilitat a l'equip. Amb aquest resultat es va arribar al tram final de partit, quan el joc local -i de retruc el del Ripoll- va endurir-se. A dos minuts pel final Marín altre cop feia l'1 a 4. Ja en els darrers compassos el Cassanenc B va marcar el seu segon gol.
Carmona va aturar dos penals i dues faltes directes, en una actuació defensiva molt bona de tot l'equip. El Cassanenc B va cometre fins a 19 faltes mentre que al Ripoll li en van pitar 13. Dani Camprubí no va poder jugar per estar indisposat, i tampoc va poder comptar amb Selva que segueix lesionat.
HC Ripoll: Carmona, Vergés (1), Marín (3), Ferrer, Humbert, Ivan Mora i Arxé.