divendres, 2 de desembre del 2011

Jonquerenc, 1 - HC Ripoll, 6

Treballada victòria a la pista d'un Jonquerenc que va complicar molt el partit, sobretot al primer temps. Durant els primers minuts l'equip local va tenir diverses ocasions per posar-se per davant en el marcador, degut als errors defensius d'un Ripoll que a mitjans d'aquest període va encaixar l'1 a 0. Les bones accions del porter Carmona van evitar que el Jonquerenc no tingués un aventatge més ampli. No va ser fins a falta de cinc minuts pel descans que Arxé d'un bon xut no va aconseguir anivellar el marcador. L'empat a un va ser el resultat amb el qual van marxar tots dos equips al vestidor. A la represa ben aviat es va veure que el tarannà seria diferent. Ferrer va marcar al primer minut l'1 a 2 i Vergés va ampliar l'aventatge al cap de poc. El festival ripollès de la segona part va tenir com a principal protagonista a Ferrer. Ell va ser també l'autor del quart i el sisè gol, mentre que Selva va marcar el cinquè, amb un Ripoll ja crescut i un Jonquerenc menys incisiu que al primer temps. Bona pedra de toc pel conjunt de Dani Camprubí de cara al partit que d'aqui a quinze dies disputarà a la complicada pista del GEiEG D, on caldrà rectificar els desajustaments en defensa que s'han vist en el primer temps.
HC Ripoll: Carmona, Arxé (1), Selva (1), Ivan Mora, Vergés (1), Ferrer (3), Humbert, Marín i Camprubí.