dissabte, 21 de gener del 2017

HC Ripoll, 3 - Olot, 1

Important victòria de l'HC Ripoll després de sis jornades sense sumar-ne cap. El Ripoll va capgirar la tendència d'altres partits al pavelló municipal, i al segon temps va ser més efectiu que l'Olot.
El primer temps va acabar sense gols, tot i que els visitants van tenir millors ocasions per inaugurar el marcador. Quatre xuts als pals de la porteria de Franquesa per un de sol del Ripoll, van ser el registre d'aquest període. Un penal (m.22) va resultar polèmic perquè després de tocar al travesser i sortir refusat a la pista, va ser reclamat com a gol pels jugadors garrotxins. L'àrbitre no va donar-lo després de constatar que la xarxa estava en bones condicions.
Els gols van arribar a la represa. Una centrada de Jeremi rematada per Ivan Mora al segon pal va suposar l'1 a 0 (m.28). El domini ripollès en el marcador va perllongar-se fins que un xut de mig camp de l'Olot va sorprendre a Franquesa (m.36). L'empat va durar quatre minuts, fins que una jugada calcada a la del primer gol, però amb Castellà com a centrador i Jeremi rematant va convertir-se en el 2-1. L'Olot es va abocar sobre la porteria local, però la bona defensa ripollesa va impedir que assolissin el seu objectiu. Un nou xut al pal dels olotins va ser el preludi del tercer gol definitiu del Ripoll. Una jugada lineal entre Castella, Jeremi i la rematada final de Zaragoza va acabar sentenciant el partit (m.46). Els darrers minuts no van registrar canvis al marcador.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Ivan Mora (1), A.Vergés, Carlon, G.Castellà, Jeremi Rodríguez (1), R.Font, Zaragoza (1) i J.Vergés.