dissabte, 14 de gener del 2017

HC Ripoll, 3 - Caldes B, 3

Empat amb mal gust de boca en un partit on novament el Ripoll no va saber treure rèdit de l'avantatge que tenia en el marcador.
L'equip de Dani Viñas es va avançar al primer minut amb un gol de Carlon en una assistència de Jeremi. El mateix Jeremi va fer el segon a mitjans del primer temps, després d'un rebuig del porter a xut d'Ivan Mora. Un pal del Caldes va ser una de les poques ocasions que va tenir en aquest període, on el Ripoll va perdonar. Un xut de Castellà fregant el pal, ocasions de Jeremi i de Font que el porter visitant va aturar, haurien pogut ampliar una diferència de gols que va quedar en la mínima expressió després que un xut visitant a mitja distància es convertís en el 2 a 1 (mm.22). Seguidament Zaragoza va ser exclós amb diverses blaves, que van suposar que el Ripoll marxés i tornés del descans amb només dos homes de camp, i posteriorment encara jugués dos minuts més amb tres.
Malgrat la inferioritat, i tal com és curiosament habitual, el Caldes no va empatar fins que el Ripoll va recuperar tots els homes (m.28). Un pal de Castellà un minut més tard va servir de preludi del 3 a 2. Jeremi va marcar-lo de forma brillant en una contra que havia iniciat Ivan Mora (m.33). El Caldes va jugar millor en el segon temps que en el primer, i va tenir paciència per empatar (m.45). Abans el Caldes havia enviat també una bola al pal. Jeremi hauria pogut desempatar a manca d'un minut, però també va topar amb l'acer de la porteria vallesana. Bona part d'aquest temps el Ripoll va jugar sense Carlon, després que se li trenqués un patí.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Ivan Mora, Gerard Castellà, Jeremi Rodríguez (2), Carlon (1), Vergés, Font, Zaragoza, Monje i Joan Vergés (ps).