diumenge, 8 de gener del 2017

Capellades, 4 - HC Ripoll, 0

Cinquena derrota consecutiva del Ripoll en un partit que es va torçar a la segona part. La manca d'activitat durant les darreres setmanes, amb un sol entrenament, va passar factura davant d'un rival que es jugava la participació en la copa que disputaran els primers classificats de la categoria.
Els jugadors de Dani Viñas van estar entonats al primer temps, al final del qual s'hi va arribar amb empat a zero. En canvi a la represa Franquesa va encaixar dos gols ràpids que van marcar el desenvolupament de l'enfrontament. El partit va prendre una tònica semblant al primer temps, però als darrers minuts el Ripoll va buscar amb més insistència la porteria rival. En una contra va encaixar el tercer, va errar un penal a favor i encara va tenir temps d'encaixar el 4 a 0 definitiu.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Ivan Mora, Jeremi Rodríguez, Gerard Castellà, Carlon, Roger Font, Zaragoza, A.Vergés, J.Vergés.