dimarts, 8 de març del 2016

Noia B, 6 - HC Ripoll, 4

Hi ha dies que surt cara i altres que surt creu. La igualtat en el partit que va enfrontar al filial del Noia i al Ripoll va acabar amb derrota visitant.
El partit va ser d'alternatives en el marcador. El Noia es va avançar dues vegades al primer temps, però en totes dues ocasions el Ripoll va empatar. A la sortida dels vestidors l'equip de Dani Viñas es va avançar per primer i únic cop en el marcador (2-3). Després d'un nou empat local, el conjunt de Sant Sadurní -que comptava amb el concurs del titular del primer equip Oriol Xaus- va tornar a avançar-se, però el Ripoll va aconseguir igualar de nou. Als darrers minuts el rebot d'una bola que anava a fora va servir al Noia B per tornar a marcar (5 a 4). En els darrers segons i amb el Ripoll abocat davant la porta local, va arribar la sentencia.
Malgrat la igualtat el Ripoll va patir quatre faltes directes en contra per només dues a favor, i tres penals també en contra. Pau Franquesa només va encaixar una falta i un penal.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Ivan Mora, Sabata (2), Jeremi Rodríguez (1), Carlon, Ferrer, Vergés, Xixoo, Zaragoza (1) i Moi Adam (ps).