divendres, 19 de febrer del 2016

Caldes B, 4 - HC Ripoll, 6

Important victòria a domicili del conjunt de Dani Viñas, la segona de la temporada, a la pista del filial del Caldes. El Ripoll va realitzar un partit molt complert, on llevat d'uns minuts de desajustaments defensius a la segona part, va tenir controlat l'atac visitant, i va ser incissiu en l'àrea rival.
El primer temps va ser seriós i contingut. Xixoo va aprofitar una molt bona passada de Jeremi per inaugurar el marcador (m.7). El Caldes prioritzava els xuts de llarga distància, però tot i el perill que portaven, no sabien trobar la xarxa visitant. Moi va estar providencial en un ú contra ú , i va veure com el Caldes enviava una bola al pal. A pocs minuts pel descans un xut alt del Caldes va deixar la bola morta a l'àrea ripollesa, i un jugador local la va enviar fàcilment dins de la porteria. Era l'empat a un, amb què es va arribar al descans.
A la represa Ivan mora va fer l'1 a 2 d'un xut llunyà (m.25). El Caldes va sortir més entonat en atac i un minut més tard va enviar una bola al pal. No va tardar gaire a tornar a empatar a 2 en una nova bola morta dins l'àrea (m.27). Un travesser en una diagonal i xut sec de Carlon (m.31) va ser el preludi dels minuts més negres del partit. Una bola perduda a mig camp va suposar el 3 a 2 (m.34). Un minut després una molt bona combinació local va desarborar la defensa ripollesa i va acabar amb el 4 a 2. A diferència d'altres partits, el Ripoll va saber jugar amb el marcador en contra, i Vidal Carlon va aprofitar una gran assistència per fer el 4 a 3 ben aviat (m.36). L'empat a 4 el va marcar Jeremi quan tot just s'encaraven els darrers deu minuts de partit. Ell mateix va aprofitar una excel·lent passada de Xiuxoo per marcar el cinquè del Ripoll. Després d'unes protestes enceses de la banqueta local, l'àrbitre va assenyalar dues faltes consecutives dels ripollesos, que veien com es quedaven a una sanció de la desena. Afortunadament Jeremi va rematar de nou una contra fent el 4 a 6 (m.46). La falta directa la va poder xutar un minut després el Caldes, però Moi Adam va aturar-la amb sobrietat.
Tres punts fonamentals, en la segona victòria consecutiva de l'equip, que marca distàncies respecte a la cua de la classificació.
HC Ripoll: Moi Adam, Ivan Mora (1), Xixoo (1), Jeremi (3), Carlon (1), Sabata, Ferrer, Vergés, Zaragoza i Franquesa (ps).
(foto: Kilian Ctedra-CH Caldes)