divendres, 18 de març del 2016

HC Ripoll, 3 - Sant Just, 6

Mal partit va tornar a enfonsar l’HC Ripoll en la lluita per la permanència després del bon inici de segona volta que havia protagonitzat l’equip dirigit per Dani Viñas. Dijous al vespre es va disputar el partit ajornat per la previsió de neu de fa unes setmanes, que va finalitzar amb derrota local per 3 a 6.
El primer temps va estar marcat per un gol matiner del conjunt de Sant Just Desvern, al primer minut. Més tard va fer el 0-2 (m.10) i va aprofitar per marcar múscul amb més jugades de perill contra la porteria de Pau Franquesa. Per la seva banda el Ripoll s’estavellava contra la bona defensa visitant. Sabata va aprofitar una bola perduda dins de l’àrea i va reduir el desavantatge. Un penal a favor del Sant Just va ser aturat per Franquesa. El mateix Sabata va culminar un contraatac als darrers segons i va col·locar un enganyós empat a 2 abans del descans.
Dos gols matiners (m.27 i 29), van complicar de nou el partit pel Ripoll a la represa. L’àrbitre es va sumar al drama, amb dues blaves per Sabata i Xixoo. A més el Ripoll es mostrava inoperant en dues faltes directes que no va saber transformar. Per la seva banda el Sant Just va ampliar el seu avantatge amb dos gols més (m.36 i 43) que convertien en una quimera la remuntada. A més el col·legiat es va empassar un gol fantasma del Sant Just, que no va pujar al marcador. Només Xixoo a través d’una falta directa, va ser capaç de marcar en el segon temps (m.47).
El Ripoll és actualment dotzè, només dos punts per sobre l’Olot, equip que marca el descens. A manca de vuit partits per acabar el campionat, el conjunt ripollès està obligat a puntuar en les properes jornades.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Ivan Mora, Ferrer, Xixoo (1), Jeremi Rodríguez, Vergés, Sabata (2), Carlon, Zaragoza i Moi Adam (ps).