diumenge, 9 de novembre del 2014

HC Ripoll, 7 - CP Masies, 3

Una millor segona part va servir a l'HC Ripoll per derrotar al CP Masies en el derbi intercomarcal i refermar-se en els llocs capdavanters de la categoria. Els primers vint-i-cinc minuts d'aquest partit en horari atípic van ser de gran igualtat, sobretot en el marcador. Sabata va avançar al Ripoll (m.4) després de sorprendre al porter local sortint de darrera la porteria i creuant la bola. Tres minuts més tard el Masies va empatar per primera vegada. Vergés va culminar el 2 a 1 en una jugada individual (m9) però de nou l'equip visitant va aconseguir empatar (m.15). Tot just un minut després Sabata de nou va enviar un xut creuat a la creueta de la porteria rival, aconseguit el 3-2 que va ser replicat (m.18) amb l'empat a 3 després d'una ràpida combinació. Va ser el darrer gol de l'equip osonenc, que aconseguia eixugar per tres vegades un desaventatge.
Després del descans un xut lateral de Ferrer (m.30) suposava el 4 a 3. Ivan Mora es va sumar a la golejada amb el 5-3, després d'una bona combinació col·lectiva. Jeremi Rodríguez va signar els dos darrers gols ripollesos (m.38 i 44). El primer en una rematada davant del porter, i el segon i últim de l'equip local, finalitzant una jugada individual. Després d'aquest gol Vergés va ser expulsat amb blava, segons l'àrbitre per donar un cop de colze a un rival. Això va generar tensió a les banquetes i també a la graderia. El partit però, va acabar amb el 7 a 3, sense més moviment en el marcador.
HC Ripoll: Jordi Viñas, Arxé, Sabata (2), Ivan Mora (1), Vergés (1), Jeremi (2), Ferrer (1) i Moi Adam (ps).