dissabte, 29 de novembre del 2014

HC Ripoll, 6 - Barberà, 2

Bon partit que va estar obert fins als darrers minuts, tot i que a la primera part semblava estar bastant decidit.
El domini ripollès del primer temps va ser notable. Un pal de Jeremi (m.6) va precedir uns minuts d'ocasions franques per l'equip local, que hauria pogut inaugurar el marcador diverses vegades. La rèplica vallesana va arribar als minuts 9 i 10, quan Moi Adam va fer dues grans aturades impedint el gol visitant. Va ser Vergés (m.13) qui va marcar primer, rematant una bola davant de porta. A la següent jugada Moi Adam va fer una doble aturada que va evitar l'empat del Barberà. En canvi Jeremi va fer el 2 a 0 després d'una combinació amb Ferrer (m.17). Dos minuts més tard Carlon va enviar una bola al pal. Altre cop Jeremi va marcar el tercer gol local (m.21) deixant el partit molt ben encarrilat. A més Moi Adam va aturar un penal en contra. Amb 3-0 es va arribar al descans.
La represa va ser fins i tot més moguda. Vergés va tenir una clara ocasió en la primera jugada, però el Barberà va presentar de seguida les seves credencials. Primer amb una bola al pal, que va ser resposta també amb un pal d'Ivan Mora. Després amb el primer gol visitant (m.35), en una falta directa per blava de Sabata. El xut impecable va fer impossible cap rèplica de Moi Adam. Un nou pal de Ferrer va servir de pròleg perquè el Barberà marqués el 3 a 2, altre cop amb un penal inapelable (m.40). La incertesa d'aquell marcador apretat, va solventar-la Sabata amb un xut notable (m.42). El mateix jugador va recuperar una bola en pista contrària i la va cedir a Jeremi perquè fés el 5 a 2 (m.44). El 6 a 2 definitiu el va fer altre cop Jeremi, després d'una combinació amb Vergés (m.45).
HC Ripoll: Moi Adam, Sabata (1), Arxé, Ferrer, Jeremi (4), Ivan Mora, Carlon, Vergés (1), Zaragoza i Jordi Viñas (ps).