dissabte, 25 d’octubre del 2014

GEiEG B, 3 - HC Ripoll, 6

Important victòria a una de les pistes més complicades de la categoria. L'HC Ripoll va superar la presència de jugadors del primer equip gironí reforçant al filial, a més de la pròpia absència de Jeremi Rodríguez. El conjunt de Dani Viñas va avançar-se al marcador gràcies a un gol de Vidal Carlon. La situació es va capgirar en els següents minuts. L'empat va arribar en una jugada on després de moure la porteria de Moi Adam la bola va acabar dins de la porteria ripollesa. Abans d'arribar al descans el GEiEG B encara va marcar dos gols més, el segon des de mig camp.
El 3 a 1 era un resultat injust però el Ripoll ho va solucionar amb un segon temps molt seriós. Fins al minut 40 el marcador no es va tornar a moure. Els gironins ho intentaven amb xuts de mig camp, però va ser Ivan Mora qui va aprofitar un penal per reduïr el desaventatge. Sabata amb un xut de cullera va fer el 3 a 3. A partir d'aquell moment Vergés va ser el jugador clau del Ripoll, posant control en el joc visitant. Va ser ell mateix qui va marcar el 3-4 (m.47). Amb el GEiEG obert per intentar d'empatar, va arribar el cinquè gol ripollès, altre cop de penal transformat per Ivan Mora. Una falta directa marcada per Sabata, va ser el sisè i definitiu gol d'un Ripoll que afronta ara amb tranquilitat la jornada de descans de Tots Sants als primers llocs de la classificació, tenint pendent encara el partit contra el Sentmenat.
HC Ripoll: Moi Adam, Ivan Mora (2), Sabata (2), Ferrer, Vergés (1), Arxé, Carlon (1), Zaragoza i Jordi Viñas (ps).