dissabte, 19 de gener del 2019

HC Ripoll, 3 - Jonquerenc 2

Victòria ajustada de l'HC Ripoll davant d'un Jonquerenc que malgrat jugar sense possibilitats de canvis d'homes de pista va plantejar un partit complicat. Al primer temps el Ripoll va portar el pes del joc i va aconseguir avançar-se amb un gol de penal d'Ivan Mora (m.9). A més Casanova va protagonitzar una bona jugada on la bola va acabar en el travesser.
Amb el resultat en contra el Jonquerenc va sortir al segon temps determinat a capgirar el resultat i va aconseguir-ho. Un xut de lluny que va ser desviat dins l'àrea va sorprendre a Pau Franquesa en l'empat a 1 (m.30). Tres minuts més tard els visitants van enviar una bola al pal, i sobrepassat l'equador d'aquest període van fer l'1 a 2 en una contra (m.39). La reacció ripollesa no es va fer esperar. Roc Pous va rematar davant de porta l'empat a 2 (m.41) i un minut més tard el mateix jugador va fer el tercer aprofitant una bola robada en pista contrària. El Jonquerenc ho va intentar fins al final, i va reclamar un parell d'accions a l'àrbitre. El Ripoll no va tenir grans ensurts en aquest darrer tram.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Jaume Farrés, Ivan Mora (1), Moya, Zaragoza, Monje, Roc Pous (2), Casanova, Escandell i Guinard (ps).