dissabte, 12 de gener del 2019

HC Ripoll, 1 - HP Tona, 5

Mal partit i derrota d'un HC Ripoll que tot i avançar-se en el marcador va veure com el Tona era superior sobretot en el segon temps.
El Ripoll va marcar primer amb un gol d'Ivan Mora, però les ocasions visitants van acabar materialitzant-se en l'empat abans del descans. Al segon temps Jaume Farrés no va encertar a marcar la primera directa que va tenir el Ripoll (m.27) i en canvi el Tona va fer el segon en una conta un minut més tard. Una blava per Ivan Mora va permetre que els osonencs marquessin de directa l'1-3 (m.31). Una bola al pal dels visitants va ser el preludi del quart, marcat de penal. Una nova directa excel·lentment executada per sobre de Pau Franquesa (m.45) va rubricar el resultat. Jaume va tenir una nova directa que va errar en el primer xut, però que en la jugada següent va originar un gol fantasma que l'àrbitre no va validar. Menció a banda mereix l'erràtica actuació arbitral durant la resta del partit, i el fet que el Ripoll anés amb una nova samarreta suplent quan no hi havia cap mena de coincidència amb el vestuari del Tona.
HC Ripoll: Franquesa, Ivan Mora (1), Moya, Jaume Farrés, Zaragoza, Vidal Carlon, Roc Pous, Monje i Guinard (ps).