diumenge, 15 d’octubre del 2017

HC Ripoll, 6 - Taradell B, 3

Victòria vital per recuperar la confiança després de dues derrotes consecutives. Farrés va ser de nou el catalitzador de l'equip. Ell va ser qui va inaugurar el marcador (m.3) després d'aprofitar el rebuig del porter visitant a un xut de Zaragoza. El mateix Zaragoza va fer una excel·lent jugada personal, i després de deixar enrera tots els seus rivals va situar la bola a l'escaire del filial del Taradell (m.7). En la següent jugada l'equip osonenc va enviar la bola al pal. Farrés va marcar el 3 a 0 abans del descans (m.18) però el Ripoll hauria pogut ampliar l'avantatge en dos penals que Monje va enviar al pal i el porter visitant va aturar a Vidal.
Després del descans el Taradell va fer el seu primer gol (m.31) però Jaume Farrés va tornar a marcar pel Ripoll. Ell mateix va enviar una bola al pal (m.37) abans que Monje fés el 5 a 1 després d'aprofitar la segona opció després de no marcar una directa. El mateix jugador ribetà va ser exclós un minut més tard. La directa la va aprofitar el rival per fer el 5-2 (m.42). Un pal de Carlon va ser el preludi del tercer gol taradellenc en una altra directa. El partit es podria haver complicat si els osonencs haguessin transformat una directa per blava a Zaragoza. No van fer-ho i Vidal Carlon va establir en el mateix minut una falta directa a favor (m.47).
HC Ripoll: Saña, Jaume Farrés (3), Monje (1), Zaragoza (1), Roc Pous, Escandell, Vidal Carlon (1), Borja, Casanova i Guinard (ps).