dissabte, 28 d’octubre del 2017

HC Ripoll, 4 - CP Vic B, 4

Primer empat de la temporada de l'HC Ripoll en un partit on no va saber administrar els seus avantatges en el marcador. El Ripoll va sortir més incissiu a la pista, i va ser Vidal Carlon el primer de marcar gràcies a un penal (m.7). Roc va ampliar el resultat amb el segon gol desviant un xutàs de Monje des de mig camp (m.11). Un minut més tard un penal va permetre al filial del Vic. Abans del descans una blava al Ripoll va permetre als osonencs xutar una directa i jugar els darrers minuts d'aquest temps amb un home més, però no van poder empatar.
Al segon temps una centreda de Roc dins de l'àrea va ser rematada per Jaume Farrés (m.27) en el 3 a 1. Un xut tou des de mig del camp va sorprendre a Saña (m.31) per posar el 3-2 en el marcador. Un minut més tard una nova blava al Ripoll va ser aprofitada aquest cop si per establir l'empat a 3 en la directa corresponent. Tampoc va durar molt l'alegria osonenca, perquè de nou Farrés va fer el 4-3 en una contra que havia llençat Monje després de recuperar la bola al mig del camp. Jaume no va poder marcar una falta directa (m.35) i el Vic va aprofitar per empatar a quatre (m.38). El marcador encara s'hauria pogut moure més, però cap dels dos equips va ser capaç de transformar la falta directa que van poder xutar.
HC Ripoll: Saña, Zaragoza, Castellà, Jaume Farrés (2), Vidal Carlon (1), Escandell, Roc Pous (1), Monje, Borja i Guinard (ps).