dissabte, 12 de novembre del 2016

HC Ripoll, 3 - Cerdanyola, 2

Tercera victòria consecutiva de l'HC Ripoll, aquest cop davant d'un Cerdanyola que no es va donar per vençut fins al darrer segon. El partit va ser de major domini ripollès però en no saber-lo tancar definitivament, va complicar-se moltíssim. Com en el partit contra el Taradell es va resoldre amb dos gols al darrer minut, i per sort aquesta vegada la moneda va caure del cantó local.
Els primer minuts de joc van ser clarament ripollesos. Castellà va resoldre una jugada dins de l'àrea davant del porter, a centrada de Jeremi, marcant l'1 a 0 (m.10). Aquest gol va fer despertar als vallesans, que van començar a provar a Pau Franquesa. Les millors ocasions van ser però pels jugadors de Dani Viñas. Jeremi va enviar una bola al pal (m.17) abans que Ivan Mora marqués en un contraatac el segon gol (m.19). Al descans s'hi va arribar amb 2-0 tot i que el Cerdanyola també va fer un pal.
El Ripoll hagués pogut marcar el tercer, però no va aconseguir-ho malgrat les ocasions de Vergés, Carlon o Zaragoza. A aquest últim l'àrbitre li va anular un gol per peus a petició del Cerdanyola, tot i que inicialment l'havia concedit. Jeremi va enviar una nova bola al pal (m.45). El Cerdanyola va apostar per intentar xuts de lluny i penjar boles a l'àrea. En un d'aquests xuts va arribar el 2 a 1 (m.45). L'equip local allargava les possessions al límit, però la diferència era mínima hi havia el perill d'un accident. A manca d'un minut es produir aquest accident, en un altre xut de mig camp i amb Pau Franquesa tapat per dos jugadors visitants. Amb el darrer minut per davant, el Ripoll va tenir sort que una centrada a Carlon va ser enviada per aquest a la xarxa de la porteria visitant.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Ivan Mora (1), Jeremi Rodríguez, A.Vergés, G.Castellà (1), Zaragoza, Carlon (1), Escandell i J.Vergés.