diumenge, 20 de novembre del 2016

HC Ripoll, 2 - Sant Just, 1

Partit amb pocs gols però amb emoció fins al final. Fins als darrers deu minuts de partit no es va moure un marcador que va reflectir la igualtat entre tots dos conjunts.
El Sant Just va tenir la primera opció d'avançar-se amb un penal que va aturar Pau Franquesa (m.1). Tots dos equips van gaudir d'ocasions a l'àrea rival, però els porters les van resoldre amb encert. Vergés va enviar una bola al pal (m.21).
El 0 a 0 es va mantenir durant bona part del segon temps tot i les ocasions que van tenir Sant Just i Ripoll. Els visitants van enviar una bola al pal (m.29) i van xutar un penal per sobre de la porteria ripollesa un minut més tard. El Ripoll en canvi va errar una falta directa (m.33) i un penal (m.37). Una individualitat de Vergés va donar el primer gol al Ripoll, després de regirar-se amb encert dins de l'àrea rival (m.40). El mateix jugador va enviar una bola al pal (m.42). El Sant Just va estirar-se i va aconseguir empatar en un xut des de la frontal en un dels pocs desajustaments defensius dels locals (m.45). Un minut més tard una centrada de Vergés va ser resolta per Castellà, allotjant la bola a la xarxa del Sant Just. Fins al final tots dos equips van tenir noves opcions de marcar, però Franquesa va evitar l'empat amb una actuació destacada.
HC Ripoll: Pau Franquesa, G.Castellà (1), Jeremi Rodríguez, Ivan Mora, A.Vergés (1), Carlon, Zaragoza, Escandell i J.Vergés (ps).